e
Banner

Etiketler: db schenker arkas



DB Schenker Arkas 2013’ü yatırım yılı ilan etti


Yayın: 18-01-2013
Kategori: Depolama - Antrepo

Sanayi ve dış ticaret başlığı altında müşterilerine geniş bir çözüm yelpazesi sunan DB Schenker Arkas’ın yatırım rotası 2013’de depolamayı gösteriyor. Depolama alanı kapasitelerinin %20 artış göstereceğini belirten DB Schenker Arkas Lojistik Grup Müdürü Alper Dinsel, yine bu yıl Gebze Gümrüğü’ne bağlı bir antrepoyu da hizmete açacaklarını kaydediyor.




DB Schenker Arkas'tan denizyolunda müşteri odaklı özel çözümler


Yayın: 20-06-2016
Kategori: Denizyolu

DB Schenker Arkas, denizyolunda FCL ve LCL ihracat & ithalat taşımalarının yanı sıra müşteri odaklı butik çözümler sunuyor. DB Schenker Arkas İstanbul Denizyolu Departman Müdürü Neslihan Kaya, “Müşterilerimizi memnun edebilmek için ekip olarak yüreklerimizi ortaya koyarak çalışıyoruz. En büyük ayrıcalığımızın bu ortak güçten geldiğine inanıyorum” diyor. 




DB Schenker Arkas Çanakkale Köprüsü Projesi’ne talip


Yayın: 17-04-2017
Kategori: Lojistik

Bugüne kadar birçok büyük projenin merkezinde yer almayı başaran DB Schenker Arkas, 2016’da yurtdışında Mısır’daki dev elektrik santrali projesini, yurtiçinde ise Osmangazi Köprüsü ve İzmir Metro Projesi’ni referans listesine ekledi. DB Schenker Arkas Proje Taşımaları Uzmanı Eray Ebil, “Bu süreçte güçlü referans listemizle yakın zamanda gerçekleşmesi planlanan Çanakkale Köprüsü Projesi üzerinde yoğunlaşmış durumdayız” dedi. 
 
 
 




DB Schenker Arkas demiryolu hattını yeni servislerle güçlendiriyor



DB Schenker Arkas, konvansiyonel, multimodal ve intermodal yüklemeler için yaygın bir demiryolu servisi ile farklı sektörlerin ilgisini çekiyor. Almanya, Avusturya, İtalya, Benelux, Orta Avrupa ve Eski Doğu Bloğu ülkelerinden hizmet sunan şirket, Çin, İran ve Türkmenistan servislerini de yakın zamanda faaliyete geçirmeyi hedefliyor. 




DB Schenker Arkas 100 bin TEU’luk yükü denizden yürüttü


Yayın: 22-05-2018
Kategori: Denizyolu

Denizyolu taşımacılığında tedarik zincirinin her aşamasında hizmet sunduklarını, E-Schenker uygulamasıyla izlenebilirlik imkanı sağladıklarını vurgulayan DB Schenker Arkas İzmir Deniz Nakliye Müdürü Ömür Deniz, “Geçen yıl yaklaşık 100.000 TEU’s yükü organize ettik. İzmir Deniz Nakliye Departmanı’nın Türkiye’nin toplam denizyolu hacminden aldığı pay %45 civarında oldu. Bu yıl Türkiye toplam hacminde aldığımız payda artış hedefliyoruz” dedi. 




DB Schenker Arkas, swap body ile platform trafiğini birleştiriyor


Yayın: 20-12-2018
Kategori: Karayolu
Etiketler: db schenker arkas

DB Schenker’in Türkiye bacağı   olan DB Schenker Arkas, Budapeşte’de bulunan DB Schenker platformu ile trafiğini gidiş gelişte swap body kullanımı ile genişletiyor. 14 ülkenin  doğrudan dahil olduğu platform, 2014 yılından bu yana 30’dan fazla ülkeyi birbirine bağlıyor.




DB Schenker kurumsal kimliğini yeniledi


Yayın: 17-06-2020

DB Schenker 10 yıldan uzun bir süreden sonra markasını en anlamlı şekilde yeniden lanse ediyor! Yeni kurumsal tasarım, şirketin güçlü noktalarını görselleştiriyor • B2B lojistik servis sağlayıcısı yeni imajında duygusal tona önem veriyor • Seçilen yeni fotoğraflar ve renkler farklılaşmayı, ilgiyi ve erişilebilirliği daha görünür kılıyor • DB Grubunun uluslararası alandaki en tanınmış markası, yeniden tanımlanıyor. 




DB Schenker Arkas, TIR filosunu genişletmeye devam ediyor


Yayın: 30-10-2023
Kategori: Ticari Araçlar

DB Schenker Arkas karayolu TIR filosunu IVECO marka çekicilerle güçlendirdi. 




DB Schenker Arkas, Türkiye’deki dokuzuncu deposunu Ankara’da açtı


Yayın: 09-11-2023
Kategori: Lojistik

Ankara’da dokuzuncu depo açılışını gerçekleştiren DB Schenker Arkas, bu yıl açtığı iki depoyla birlikte kapasitesini ’in üzerinde artırdı. 




DB Schenker Arkas, yatırımlarının meyvesini 2024'te toplayacak


Yayın: 20-12-2023
Kategori: Lojistik

2023’te kara nakliyesinde yeni hatlar açan, depolama kapasitesini yüzde 10 artıran DB Schenker Arkas, 2024’te yüzde 15 büyüme hedefliyor. Belirledikleri büyüme hedefleri doğrultusunda bu yıl 200 milyon TL yatırım yaptıklarını açıklayan DB Schenker Arkas Genel Müdürü Özgür Al, 2024’te elektrikli araç yatırımı yapacaklarını söyledi.